a

Tricolorii, succes uriaș la Campionatul European de tenis cu piciorul! S-au întors acasă cu opt medalii de aur

- - 21- 45 vizualizari

Delegaţia României a cucerit 13 medalii, dintre care 8 de aur și 5 de argint, la Campionatul European de Fotbal, care s-a disputat la Szentes (Ungaria).

Anemaria Gherghel a cucerit titlul de cea mai bună jucătoare a turneului, iar România a fost desemnată cea mai bună selecționată a acestei competiții. Marius Stoenică a fost ales cel mai bun jucător al competiției, iar titlul de cel mai bun antrenor l-a obținut Frederico Tavares Tchabass, care este și președintele Federației Române de Fotbal Tenis.

Delegația României a ocupat locul 1 în următoarele probe: simplu, dublu și triplu senioare; dublu și triplu seniori; dublu, triplu seniori mixt si U 21 triplu mixt, potrivit Libertatea.

Tricolorii au câștigat medalii de argint în următoarele probe: simplu, dublu, triplu juniori; dublu U 21 mixt; simplu seniori masculin.

21 recommended
45 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »