Fără categorie

Ana Maria Popescu, argint la Cupa Mondială de Scrimă de la Havana

- - 3 vizualizari

Campioana olimpică Ana Maria Popescu (35 de ani) a început perfect anul 2020, întrucât spadasina de la CSA Steaua a cucerit medalia de argint la Cupa Mondială de la Havana (Cuba).

Ana își netezește frumos drumul spre Jocurile Olimpice de la Tokyo. La prima competiție majoră a anului, o cupă mondială care a reunit cele mai bune sportive ale armei din acest moment, Ana Maria Popescu s-a dus glonț până în finala probei individuale de spadă, potrivit Mediafax

Pe rând, ea a trecut de Maria Obraztsova (Rusia), Olena Kryvytska (Ucraina), Sun Yiwen (China) și de Marie-Florence Candassamy (Franța).

În finală, Ana a fost învinsă de poloneza Aleksandra Zamachowska, cea care trecuse în sferturile de finală de altă româncă, Amalia Tătăran.

Și prezența în sferturile de finală ale Amaliei este o performanță, spadasina de la Dinamo fiind la cea mai bună performanță a ei în Cupa Mondială.

comments icon 0 comments
3 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Camelia Șucu, după o carieră de 25 de ani: ”Nu am simțit niciodată că este mai greu sau mai ușor să fii antreprenoare într-o lume a bărbaților”

-

Camelia Șucu este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România, având o carieră de peste 25 de ani, însă nu plănuiește să se retragă, ci mai degrabă să rămână la fel de implicată în lumea business-ului. În cadrul unui evenime... Mai mult »