România scrie istorie la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret! Andrei a obținut o medale de aur la monobob

-

Andrei Nica a scris istorie la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineet de la Lausanne, întrucât a reușit să obțină medalia de aur la proba masculină de monobob.

Acesta este al doilea titlu olimpic al delegației “tricolore”, după cel câștigat ieri, tot la monobob – dar la feminin, de Georgeta Popescu.

Andrei Nica a depășit, cu un timp identic, un reprezentant al Germaniei care era lider după prima manșă. Bronzul a revenit unui sportiv din Liechtenstein.

Amintim, România a mai obținut la Lausanne și o medalie de bronz, prin Ramona Ionel, la patinaj viteză, în proba de sprint pe echipe mixte.

La Jocurile Olimpice de Tineret din Elveția participă sportivi sub 18 ani, iar România are o delegație de 35 de concurenți, la 10 dintre cele 16 probe din programul oficial.

comments icon 0 comments
0 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Un român care era asistent universitar în Danemarca s-a întors în țară și lucrează pe salariul minim pe economie: ”Ți se face dor de țară, de vorbitul în limba ta!”

-

Andrei Ducu Predescu, un arhitect în vârstă de 31 de ani, care a lucrat ca asistent universitar la o universitate din Copenhaga, a ales să se întoarcă acasă, la Târgu-Jiu, unde lucrează pe salariul minim pe economie în propriul atelier de printare 3D. Conform ... Mai mult »