Cristian Botan, de la Guvern și Ambasada Suediei, la antreprenoriat: ”Îți trebuie curaj și perseverență!”

- - 6 vizualizari

Cristian Botan are 33 de ani, s-a născut la Focșani și se mândrește cu o carieră de succes. După ce a lucrat cinci ani la Guvern și alți doi la Ambasada Suediei, pe care a promovat-o pe rețelele sociale printr-un conținut prietenos și relaxat, în detrimentul unui limbaj plictisitor, acesta a trecut la antreprenoriat.

Potrivit smark.ro, Cristian Botan este acum antreprenor digital și activist pentru transparență în administrația publică și vrea să ajute companii, instituții și personalități publice să își comunice mesajele într-un mod cât mai autentic, prin conținut viral în social media

”Dacă ar fi să ne propunem să găsim aspecte pozitive din această criză prin care trecem, atunci probabil cel mai important este acela că instituțiile publice au devenit mult mai deschise față de interacțiunea online cu cetățenii. Sper că, odată cu trecerea acestei crize, să fim mai flexibili și mai relaxați”, spune referitor la criza curentă.

Întrebat cum a ajuns să facă pasul spre antreprenoriat, acesta a mărturisit că timpul petrecut la Ambasada Suediei, pe fundalul experienței mai lungi de la Guvern, i-a demonstrat cât de mare este așteptarea ca organizațiile publice și private din România să își umanizeze comunicarea în social media. Foarte puține entități exploatează pozitiv noile canale digitale, majoritatea pur și simplu „fac social media”.

Despre oamenii care l-au inspirat, acesta recunoaște franc: ”Barack Obama. În timpul mandatului de senator de Illinois și ulterior în cele două mandate de președinte al Statelor Unite. Mai nou Jacinda Ardern, prim-ministrul Noii Zeelande.”

Află povestea de succes a lui Cristian Botan, aici!

comments icon 0 comments
6 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Cum a ajuns o româncă plecată în Italia să se întoarcă în România după 20 de ani: ”Toți vorbim română, chiar și soțul, care e italian!”

-

Sanda Eleonora Cojocaru trebuia să fie învățătoare, însă viața a avut alte planuri cu ea. Dornică să câștige mai mulți bani, pe când avea 20 de ani, ea a plecat din țară. 20 de ani mai târziu, căsătorită și cu doi copii, ea s-a întors în țară, unde și-a transf... Mai mult »