Adrian Titieni şi Andi Vasluianu, între actorii angajaţi de noul director al Teatrului Odeon

- - 31- 241 vizualizari

Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Simona Popescu, Ioana Mărcoiu, Mădălina Ciotea, Theodora Popa şi Vlad Bîrzanu sunt cei mai noi angajaţi ai Teatrului Odeon, aceasta fiind una dintre primele măsuri luate anul acesta de Cristian Şofron, care a câştigat concursul de proiecte de management cu media 8,96, anunţă instituţia.

Potrivit unui anunţ al Teatrului Odeon, printre premierele anului vor fi ”Povestea unui necunoscut”, după ”Povestiri” de A.P. Cehov, în regia Alexandru Dabija (repetiţiile vor începe în luna februarie) şi ”Hamlet”, de W. Shakespeare, în regia lui Dragoş Galgoţiu (repetiţiile vor începe în luna aprilie).

Sub mandatul lui Cristian Şofron, într-o primă perioadă, au fost invitaţi să monteze regizorii Victor Ioan Frunză, Horaţiu Mălăele, Vlad Massaci, Peter Kerek, Alexandru Mâzgăreanu, Radu Nica.

Actorul Cristian Şofron a câştigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul Odeon, cu media 8,96. Al doilea candidat pentru această funcţie a fost Dragoş-Tudor Popescu Galgoţiu, care a obţinut media 8,76.

PMB a anunţat, la finalul lunii august, că Dorinei Lazăr i-a fost încheiat contractul de management la Teatrul Odeon şi că actriţa a fost înlocuită în funcţie, în regim de interimat, de Dumitru Cristian Şofron, până la organizarea concursului de proiecte de management, conform legii.

În luna martie, Corpul de Control al Primarului General a efectuat o serie de verificări la instituţia teatrală, în urma cărora s-au constatat mai multe nereguli grave privind asigurarea, gestionarea şi administrarea bugetului şi patrimoniului instituţiei, obiective stabilite prin contractul de management.

News.ro

31 recommended
comments icon 0 comments
241 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Lupescu Anca


Bookmark?Remove?

HaiHui în Doi, aventura a doi tineri care au decis să exploreze Asia pentru un an: „Nimic din ceea ce există în Asia de Sud Est nu are nicio legătură cu România sau cu Europa!

-

Andreia și Ionuț Chiperi sunt doi tineri frumoși, curajoși și cu o poveste delicioasă despre o experiență pe care puțini au ocazia să o trăiască. Sătui de rutina de acasă, au decis să își ia un an sabatic în care să exploreze cultura, obiceiurile și stilul de ... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Alice Teodorescu, cercetătoare și iubitoare de educație: „Cred că marea provocare pentru tineri acum e să folosească tehnologia ca pe un mijloc deștept de a naviga prin viața, nu ca pe ceva prin care își trăiesc viața”

-

Alice Teodorescu este o tânără pasionată de cultură, identități și, nu în ultimul rând, de animații. A făcut un master de cercetare în studii media la Universitatea din Amesterdam (UVA) și spune că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua. Iubește educa... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Alexandru Săvoiu, fost bancher pe Wall Street actual student la Inteligență Artificală în cadrul Stanford: „Dacă ești proactiv și competitiv, America îți oferă numeroase oportunități!”

-

Alexandru Săvoiu este un tânăr pasionat de finanțe, motiv pentru care a ajuns ca după terminarea facultății să devină bancher pe Wall Street. Cu timpul, a realizat că inteligența artificială este domeniul viitorului, așa că va avea nevoie de cunoștințe în aces... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Bianca Costin, tânăra pasionată de programare care a făcut internship la Google: „Idealul meu e să lucrez mereu la proiecte în care cred, care pot avea un impact pozitiv în lume”

-

Bianca este o tânără pasionată de informatică și tehnologie A făcut un internship la Google și acum lucrează la un proiect numit Wellcode, care își propune să îi învețe pe tineri programare de la zero. Spune că, indiferent de zona geografică în care te afli, t... Mai mult »