a
Fără categorie

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018, difuzate de TVR începând de vineri, când va fi transmisă în direct ceremonia de deschidere

- - 25- 126 vizualizari

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 de la PyeongChang vor fi difuzate de Televiziunea Română începând de vineri, când va fi transmisă în direct ceremonia de deschidere, de la ora 13.00, la TVR 1.

Din această vineri, posturile canalului public de televiziune, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR MOLDOVA şi TVR+ vor transmite 102 evenimente sportive din 7 sporturi: patinaj artistic, schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, short track, sărituri cu schiurile şi snowboard), bob (bob şi scheleton), biatlon, curling, hochei pe gheaţă şi sanie.

După ce va fi transmisă în direct vineri, de la ora 13.00, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang va fi difuzată şi în reluare, de la ora 21.30, la TVR 1.

Tot în direct va fi transmisă duminică, 25 februarie, de la ora 13.00 (şi în reluare de la ora 24.00), ceremonia de închidere a evenimentului.

Pe parcursul întregii perioade de desfăşurare a competiţiei, la TVR 1 va fi difuzat, în fiecare noapte de la ora 24.00, un rezumat complet al zilei.

Telespectatorii TVR 2 vor putea urmări probele de patinaj artistic, schi alpin şi sărituri, atât în transmisiuni directe din Coreea de Sud, dar şi înregistrări. TVR 2 va redifuza în aceeaşi zi selecţiuni ale probelor din competiţie desfăşurate la ore mai puţin accesibile. Duminică, 18 februarie, de la ora 21.40, TVR 2 va difuza o retrospectivă a celor mai interesante momente din prima săptămână a Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018.

La TVR 3, în perioada 9-25 februarie, telespectatorii vor putea urmări transmisiuni zilnice de la concursurile de sanie, biatlon, schi fond, schi alpin, hochei, skeleton, sărituri, bob, freestyle skiing, short track, curling.

Cel mai complet program al transmisiunilor de la această ediţia a Jocurilor Olimpice va fi oferit telespectatorilor de postul TVR HD. Aici, iubitorii sporturilor de iarnă au transmisiuni de cea mai bună calitate atât de la ceremoniile de deschidere şi închidere a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, cât şi de la probele transmise: sanie, biatlon, sărituri, schi alpin, schi fond, patinaj, hochei, skeleton, bob, freestyle skiing, short track, curling. Programul competiţional este însoţit, la TVR HD, de rezumatul zilei transmis în fiecare noapte, de la ora 24.00.

Pentru prima dată, competiţia internaţională va fi difuzată şi de TVR Moldova, postul Televiziunii Române dedicat cetăţenilor din Republica Moldova. Românii din Basarabia, asemenea publicului TVR din România, vor beneficia de cele peste 110 ore de transmisii în direct de la Jocurile Olimpice de la PyeongChang (în comentariul echipei TVR). În plus, de la Chişinău, Dragoş Bocanaciu va prezenta o sinteză zilnică de la acest important eveniment sportiv al lumii. Programul „Studio JO 2018” va putea fi urmărit la TVR Moldova în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la ora 21.00.

25 recommended
126 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »