Fără categorie

România văzută prin ochii străinilor. Clipurile de promovare a țării noastre au un succes imens

- - 13- 268 vizualizari

România magică, prezentată de străini, are un succes imens pentru turiști.Imaginile cu satul de la palele Făgărașului au adunat milioane de vizualizări.

România este prezentată ca fiind desprinsă din basme în filmulețele care s-au răspândit pe internet. De departe un succes real, mai ales în comparație cu filmulețe oficiale, realizate de autoritățile române.

„Ar trebui să renunțăm la modalitatea asta clasică: mănăstirile din nodul Moldovei, poate sunt turiști care văd lângă mănăstire ceva interesant. Abordarea unei destinații nu mai poate fi făcută de o echipă de marketing. E important să îi lăsăm pe turiști să ne descopere, să vedem ce le place și să îi lăsăm pe ei să facă promovarea”, spune Ciprian Enea, consultant turism, potrivit Digi24.

Majoritatea turiştilor străini care aleg să viziteze România ajung aici încurajaţi de prietenii care ne-au trecut pragul.

Numărul turiştilor care înnoptează în România a crescut cu aproape 12% anul trecut. Când vine vorba de ce i-a determinat să vină în vizită în ţara noastră, doar 3 procente dintre ei spun că i-au inspirat… clipurile de promovare ale ţării noastre.

13 recommended
comments icon 0 comments
268 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Victorița Axinescu, wedding planner: „Românii au o adevărată obsesie pentru nunți, dar nu în sensul cultural, mioritic, ci cât se poate de cotidian!”

-

Victorița Axinescu a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București în anul 2008, dar nu a fost deloc tentată de ideea să-și continue studiile pentru a deveni terapeut. Așa că imediat după terminarea facultății, a început să lucreze în do... Mai mult »