Performanţa elevilor din lotul clujean de informatică: 10 din 12 s-au întors acasă cu premii şi medalii de la un concurs interjudeţean

- - 53- 202 vizualizari


Zece din cei 12 elevi ai lotulului clujean de informatică au obţinut premii şi medalii la a XXXIII-a ediţie a concursului interjudeţean de matematică-informatică Grigore Moisil.

Elevi de gimnaziu şi liceu din judeţul Cluj au obţinut rezultate foarte bune la concursul interjudeţean de matematică-informatică „Grigore Moisil”.

Acesta a avut loc între 23 şi 25 martie la Târgu-Mureş, unde au participat tineri din şapte judeţe, din regiunea de nord-vest – Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Mureş, Maramureş, Satu-Mare, Sălaj.

Premiul I şi Medalie de Aur: Lăuran David Andrei, Şcoala Gimnazială „Horea” – clasa a VIII-a; Râpeanu George Alexandru, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” – clasa a IX-a; Bogdan Tudor Alexandru, Liceul Teoretic „Lucian Blaga” – clasa a XI-a.

Premiul II şi Medalie de Argint: Ursache Matei, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” – clasa a VI-a; Hanţig Lorena, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” – clasa a VII-a; Marin Ciprian, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” – clasa a X-a; Pătcaş Rareş Dănut, Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Dej – clasa a XI-a.

Premiul III şi Medalie de Bronz: Şover Mihai Adrian, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” – clasa a V-a. Menţiune: Ghiorghiu Ioan Viorel, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” – clasa a X-a; Rusu Raul, Liceul Teoretic „Avram Iancu” – clasa a XII-a.

53 recommended
comments icon 0 comments
202 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Sonia Coman, artista care a cucerit Harvardul și Universitatea Columbia: „ Visez la o lume în care oamenii își folosesc potențialul pentru a promova demnitatea umană și coexistență culturilor diferite”

-

A plecat din România în 2007, pe când avea 25 de ani, pentru a studia istoria artei la Harvard. În 2011, în ultimul an de licentă la Harvard, a fost acceptată la doctorat în istoria artei la Universitatea Columbia . Vorbește despre artă că fiind ceva extrem de... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Radu Cotarcea, expert în debate și antreprenor în Budapesta: „Cel mai important este să nu cădem în capcana de a ne justifica lipsa de rezultate prin  mediul în care trăim!”

-

Radu Cotarcea a studiat psihologie și comportament organizațional, fiind și unul dintre cei mai de succes debateri din România. În vârstă de 29 de ani și originar din Sfântu Gheorghe, Radu a ajuns în 2013 în finala Campionatului Mondial de Dezbateri Academice,... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !