Are Lamborghini în garaj, dar pleacă cu Dacia din Satu Mare spre Maroc. Povestea unui tânăr pasionat de mașini

- - 10- 3632 vizualizari


Ovidiu Pop este un tânăr de 25 de ani pasionat de mașini. Recent, a renunțat la un Lamborgini pentru a conduce o Dacie până în Deșertul Sahara.

Iubitor de Dacie, fiind prima maşină pe care a condus-o, Ovidiu a făcut o pasiune din a demonstra că Dacia nu este mai prejos decât alte maşini, chiar dacă acesta mai are în colecţia personală maşini de sute de mii de euro, printre care Lamborghini, BMW şi altele. De câteva luni Ovidiu şi-a pus în plan să ajungă cu Dacia până în Deşertul Sahara, iar acum două zile, în 14 aprilie, însoţit de alţi cinci prieteni, a pornit la drum.

Două Dacii, una roşie şi una galbenă, impecabile din punct de vedere estetic şi tehnic, au pornit la drum, pline de dorinţa de a demonstra că se poate ajunge departe şi la volanul unei maşini trecute de 30 de ani.

„Am ajuns acum în Franţa şi am venit fără incidente până aici. Aceasta e a treia noastră zi pe drum şi totul a decurs bine. Prima seară am dormit în Slovenia iar în cea de-a doua ne-am cazat la Nice. Maşinile se prezintă bine, tot ce am avut de schimbat la una dintre ele a fost o planetară. În rest merg foarte bune, mergem cu 120 km/h constant.”, afirmă Ovidiu.

Multă lume îi consideră puţin prea curajoşi pentru că fac această cursă, pentru că nu au încredere în vechile maşini, dar cei cinci s-au încăpăţânat să demonstreze contrariul. Fiecare kilometru este pentru ei o victorie, iar încurajările le dau încredere să continue, scrie Adevărul.ro

„În toate parcările am fost abordaţi de tirişti, toţi sunt foarte uimiţi de cursa pe care o facem şi sunt foarte încântaţi de maşini. Vin, se uită la ele, ne pun întrebări, le admiră”, mai afirmă Ovidiu. Băieţii fac în total un drum de 5000 km pe un sens de mers, dorind să se întoarcă acasă tot la volanul Daciilor, tot pe patru roţi, aşa cum au şi pornit la drum. Sunt pregătiţi pentru orice defecţiune, având cu ei piese de schimb.

10 recommended
comments icon 0 comments
3632 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Sonia Coman, artista care a cucerit Harvardul și Universitatea Columbia: „ Visez la o lume în care oamenii își folosesc potențialul pentru a promova demnitatea umană și coexistență culturilor diferite”

-

A plecat din România în 2007, pe când avea 25 de ani, pentru a studia istoria artei la Harvard. În 2011, în ultimul an de licentă la Harvard, a fost acceptată la doctorat în istoria artei la Universitatea Columbia . Vorbește despre artă că fiind ceva extrem de... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Radu Cotarcea, expert în debate și antreprenor în Budapesta: „Cel mai important este să nu cădem în capcana de a ne justifica lipsa de rezultate prin  mediul în care trăim!”

-

Radu Cotarcea a studiat psihologie și comportament organizațional, fiind și unul dintre cei mai de succes debateri din România. În vârstă de 29 de ani și originar din Sfântu Gheorghe, Radu a ajuns în 2013 în finala Campionatului Mondial de Dezbateri Academice,... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !