Izibac, aplicația care îi ajută pe liceeni să ia examenul de Bacalaureat

- - 34- 240 vizualizari

Pentru că examenul de bacalaureat este din ce în ce mai aproape, iar elevii sunt din ce în ce mai stresați, câțiva tineri s-au decis să le ușureze viața liceenilor care vor fa examenul de maturitate.

Așa că au creat o platformă numită izibac, o aplicație care ajută elevii să treaca cu bine peste probele bacalaureatului. Elevul trebuie să își creeze un profil și să aleagă materiile la care urmează să susțină examene.

De aici, singura treaba a elevului este să răspundă corect întrebărilor din chestionar. Cei care au creat aplicația vor să o monetizeze prin lecții video.

Aplicația poate fi utilizată de elevi, părinți sau profesori. Mai mult, există și o „creatură” care te ajută să înveți pentru bac, se numește Guffo și te ajută să rămâi concentrat și să îți urmezi scopul.

„În cadrul echipei IziBac, considerăm cu tărie că educația este fundamentul pe care o societate este construită.  Și credem cu tărie că un viitor luminos poate să fie construit doar de către tineri care îndrăznesc să viseze, de inovatori și antreprenori, de oameni care își urmăresc pasiunile și cărora nu le este teamă să gândească critic. În această viziune, educația nu poate să fie decât una liberă, care să scoată la iveală potențialul ascuns al fiecărui elev. Nu prin pedepse, ci prin stimulare. Nu prin teme impuse, curriculă învechită și mijloace de predare care nu țin cont de schimbarea generațiilor și evoluția tehnologică; ci prin joacă, cea mai naturală expresie a curiozității și ingeniozității umane. Aceasta este viziunea noastră în ceea ce privește educația viitorului”, spun fondatorii aplicației.

Dezvoltatorii au lucrat gratis un an și jumătate pentru această aplicație, iar acum vor lansa o campanie de strângere de fonduri pentru ca aplicația să fie îmbunătățită pentru generațiile viitoare.

Intră pe www.izibac.ro și vezi cum funcționează aplicația.

34 recommended
comments icon 0 comments
240 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Românul care a lucrat pe Wall Street și acum studiază Inteligența Artificală la Stanford: „Dacă ești proactiv și competitiv, America îți oferă numeroase oportunități!”

-

Alexandru Săvoiu este un tânăr pasionat de finanțe, motiv pentru care a ajuns ca după terminarea facultății să devină bancher pe Wall Street. Cu timpul, a realizat că inteligența artificială este domeniul viitorului, așa că va avea nevoie de cunoștințe în aces... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Bianca Costin, tânăra pasionată de programare care a făcut internship la Google: „Idealul meu e să lucrez mereu la proiecte în care cred, care pot avea un impact pozitiv în lume”

-

Bianca este o tânără pasionată de informatică și tehnologie A făcut un internship la Google și acum lucrează la un proiect numit Wellcode, care își propune să îi învețe pe tineri programare de la zero. Spune că, indiferent de zona geografică în care te afli, t... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !