a
Fără categorie

Aplicația care ajute mamele românce să devină independente financiar

- - 30- 195 vizualizari

Mamprenoare este o platformă care adună într-un singur loc și face cunoscute, la nivel național și internațional, atât membrele comunității, cât și produsele acestora.

Astfel, toate cele aproximativ 200 de mame antreprenor membre ale comunității beneficiază de un profil profesional gratuit pe această platformă. Aici, antreprenoarele își promovează produsele și serviciile și scriu articole de interes public în legătură cu domeniile lor de activitate.

Dezvoltatorii platformei, un cuplu de români stabilit în Belgia, intenționează să includă și un forum unde membrele să poată discuta pe diferite teme de interes, cum ar fi parteneriate, organizarea de evenimente publice sau de acțiuni caritabile.

O altă idee este includerea pe site a unui modul de webinarii pentru membrele care au expertiză în diverse domenii și care pot ajuta comunitatea să crească, scriu jurnaliștii Start-up.ro

Comunitatea Mamprenoare este un Business Hub & Accelerator pentru mamele care își doresc dezvoltarea unei afaceri proprii care să le permită să devină independente financiar.

Potrivit sursei citate, comunitatea a fost fondată în urmă cu 2 ani de către Alina Bota, mamă antreprenor, economist, cu experiență de peste 18 ani în domeniul financiar-bancar care le este membrelor consultant, trainer și mentor.

Citește continuarea pe Start-up.ro

Sursă foto: subversiv.info

30 recommended
195 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »