Georgeta Popescu, medalie de aur la JO de Tineret, la monobob. Proba va figura pentru prima dată în programul JO, la Beijing

- - 2 vizualizari

Sportiva Georgeta Popescu a câştigat, duminică, medalia de aur în proba de monobob, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, a doua a delegaţiei României. În 2022, la Beijing, această probă va figura pentru prima dată în programul Jocurilor Olimpice de iarnă.

Popescu a reuşit timpul total 2:26.84, iar medalia de argint a fost câştigată de sportiva din Slovacia Viktoria Cernanska, iar pe poziţia a treia a terminat germana Caline Harms, potrivit News.ro.

Tot la monobob, Maria Antonia Sârbu a încheiat pe 13.

România are acum două medalii de aur în palmaresul participărilor la JOT de iarnă. La Lillehammer 2016, Eduard Căşăneanu şi-a adjudecat titlul la hochei pe gheaţă, în proba de îndemânare, cel dintâi aur olimpic al României.

Delegaţia României a obţinut, miercuri, prima medalie la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret de la Lausanne, după ce Ramona Ionel a terminat pe locul 3 la patinaj viteză, echipe mixte.

comments icon 0 comments
2 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Un român care era asistent universitar în Danemarca s-a întors în țară și lucrează pe salariul minim pe economie: ”Ți se face dor de țară, de vorbitul în limba ta!”

-

Andrei Ducu Predescu, un arhitect în vârstă de 31 de ani, care a lucrat ca asistent universitar la o universitate din Copenhaga, a ales să se întoarcă acasă, la Târgu-Jiu, unde lucrează pe salariul minim pe economie în propriul atelier de printare 3D. Conform ... Mai mult »