a

Sonia, singura elevă care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat în sesiunea de toamnă:”Sunt fericită pentru reușită, voi studia Psihologia!”

- - 30- 108 vizualizari

Sonia Goilean, absolventă a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Oradea, a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, o premieră a ultimilor 18 ani în sesiunea de toamnă, după cum anunțat Ministerul Educației. Eleva nu a susținut examenul în prima sesiune din cauza unor probleme de sănătate, notează ebihoreanul.ro.

”Sigur că orice notă de zece ne bucură, dar pentru noi nu este nimic spectaculos. Sonia (foto) nu s-a putut prezenta la prima sesiune din motive medicale, nu Covid-19, ci altele, dar nu este o surpriză rezultatul ei. Este un copil serios, care a trudit cu discreţie şi a fost necăjită că nu a putut să fie în trend cu colegii ei”, a declarat directorul colegiului, Livia Muntean, pentru Bihoreanul.

Bucuroasă de performanţa ei, Sonia vrea să devină studentă la Psihologie. „Acum sunt foarte bine, extrem de fericită pentru reuşită şi pentru faptul că problemele medicale din prima sesiune nu m-au împiedicat să dovedesc adevărata mea valoare”, a spus Sonia, conform sursei citate.

Sonia a fost notată cu 10 la cele trei probe scrise pe care le-a susținut în cadrul examenului de Bacalaureat – Limba și literatura română, Istorie și Geografie.

30 recommended
108 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »