a

Rebranding și recrutare în ritm alert și fit. Indiferent de pandemie 

- - 27- 18 vizualizari

Right Fit a apărut din nevoia de a recruta pe bune. De a recruta cu asumare, cu responsabilitate, și de a face (fără să fie doar un clișeu) un perfect FIT real între nevoia companiilor și viitorii angajați.

De aici și numele, căci toți membri echipei au din start un mindset de învingător. Până nu e un perfect FIT, nu recomandăm, nu angajăm, nu recrutăm.

Septembrie este o lună importantă pentru noi. Am trecut prin pandemie, prin reconstrucția echipei, iar acum avem vești grozave atât pentru partenerii agenției cât și pentru candidați.

Odată cu rebrandingul, RIGHT FIT vine la pachet cu un trend-set, cu o viziune de viață, cu o comunitate de oameni care gândesc, iubesc, simt și sunt la fel de pasionați (sau vor să găsească joburile care să îi facă să se simtă la fel de pasionați ) ca și noi, la job.

Ce ne face speciali pe lângă cele de mai sus? Right Fit merge pe ideea de healthy. Healthy lifestyle, healthy food, healthy mind & soul și desigur, a healthy recruitment process.

Motiv pentru care ne surprindem candidații și partenerii cu o mulțime de cadouri din industria “stay fit”.

Pentru că știi cum se spune , când ești îndrăgostit de ceea ce faci, o transmiți prin toți porii. Odată intrat în lumea Right Fit, vei intra int-o comunitate, ca într-o familie, într-un cerc de oameni care pun accent pe carieră, însă care totodată nu uită o secundă că pentru a fi performant la job este necesar să nu uiți și de tine, de corpul tău, de mintea și sufletul tău. Iar când uiți tu, suntem noi să îți reamintim ?

Invităm pe toți cei care sunt curioși să afle cum e în lumea Right Fit, să ne contacteze oricând la [email protected].  Fie că reprezinți o companie care este în căutare de noi colegi, sau ești tu însuți în căutarea unei schimbări, ne poți scrie oricând. Dacă nu suntem la birou, suntem la sală. Dar îți răspundem negreșit . ?

Un job nou nu îți schimbă doar biroul, salariul, șeful și colegii. Cu noi, îți schimbă complet viață, obiceiurile și de ce nu, îți lărgește automat cercul de prieteni. And always, în the RIGHT FIT.

Printre colaborările cu care Right Fit își surprinde mereu candidații regăsim: ședințe de pilates, ședințe de online fitness, fit coffee, fit drinks, fit food livrată direct acasă, ședințe de healthy mind (personal development) și multe altele.

Să avem cu toții o toamnă plină de reușite pe toate palierele.

27 recommended
18 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »