a

Succes total! Sportul la care românii au obținut nouă medalii de aur, cinci de argint si 13 de bronz: „Suntem mândri că ne reprezentăm țara”

- - 46- 21 vizualizari

Performante importante pentru Romania la Europeanul de Taekwond, unde sportivii Romaniei au obtinut nu mai putin de 27 de medalii.

In clasamentul general, Romania a terminat pe locul al treilea, în spatele Poloniei și al Norvegiei. Numai polonezii au avut mai multe medalii de aur, 10, decât România!


”Cu satisfacție deplină ne întoarcem în Romania, după un Campionat European de Taekwon-do ITF reușit. Locul 3 pe națiuni din 30 de țări participante reprezintă o reușită, fiind mândri să ne reprezentăm țara.”, au scris reprezentanții Federației Române de Tawekwondo ITF Oficial.

Nationala de Taekwondo a blocat în spatele ei țări ca Germania, Rusia, Italia, Spania, Anglia sau Franța.

46 recommended
21 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »