a

Atleții de la CSM Dorna, succes la un concurs internațional unde au obținut medalii de aur și de argint

- - 25- 17 vizualizari

Chiar dacă e sfârșitul anului calendaristic, sportivii secțiilor de atletism din județ sunt la început de an competițional, în care se pregătesc pentru sezonul concursurilor de sală.

Astfel, sâmbătă, 14 Decembrie, atleți de la CSM Dorna Vatra-Dornei au participat la un concurs International de atletism la Chișinău, la care au mai fost prezenți sportivi din Ucraina, Bulgaria, Belarus și Moldova.

Sportivii antrenați la CSM Dorna Vatra-Dornei de Prâsneac Cristian au reușit să se întoarcă acasă cu medalii.

Mai exact, Prâsneac Alexandru a făcut o cursă excelenta în proba de 600 de metri, câștigând medalia de aur. De asemenea, Moroșan Mihai Alexandru a cucerit două medalii ,una de argint în proba de 1000 metri, și una de bronz în proba 300 metri, iar sportivul Kore Robert Petru a obținut medalia de argint în proba de 300 metri.

De asemenea, pe 15 Decembrie, la Bacău, a avut loc Concursul Național Cupa de Iarnă unde au participat și sportivii de la CSM Dorna.

La finalul competiției sportivii dorneni au obținut următoarele rezultate: Alexandru Prâsneac – medalia de aur la categoria Copii 1 în proba de 800 metri alte două medalii de argint au obținut sportivii Moroșan Mihai Alexandru, la categoria juniori 2, și Kore Robert Petru, la categoria juniori 3 in probă de 800 metri.

Antrenorul prof. Prâsneac Cristian a declarat că ”Având în vedere că noi suntem în perioada de pregătire pentru sezonul competițiilor de sală pot spune că aceste rezultate sunt foarte bune. Alexandru a făcut un timp bun în proba de 800 de metri și acest lucru ne dă speranțe că la naționale vom scoate un timp de două minute și 5 secunde, așa cum ne-am propus. Moroșan Mihai Alexandru și Kore Robert-Petru a alergat foarte bine, unde speram in sezonul Indoor la cit mai multe medalii la Campionate Naționale.”, potrivit newsbucovina.ro.

25 recommended
17 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »