a

Sportivii de la CSM București au obținut cinci titluri la Campionatele Naționale Indoor

- - 22- 22 vizualizari

Sportivii de la CSM București au participat la Campionatele Naționale Indoor, reușind să obțină cinci titluri, în cadrul probelor ce au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, vineri și sâmbătă, în cadrul Complexului Sportiv Național București ”Lia Manoliu”.

Andrea Mikloș – locul 1 la 400 metri seniori și locul 1 la 400 metri tineret; Andreea Panțuroiu – locul 1 la triplu salt; Valentin Androne – locul 3 la săritura în înălțime seniori și locul 1 la tineret; Georgiana Aniței – locul 3 la săritura în lungime seniori și locul 2 la tineret; Cristian Gabriel Voicu – locul 2 la 800 de metri seniori și locul 1 la tineret; Radu Ciobanu – locul 3 la 60 m garduri; Andrei Gag – locul 2 aruncarea greutății; Bianca Denisa Răzor – locul 2 la 800 m

„Obiectivul nostru pentru Campionatele Naționale Indoor a fost acela de a câștiga 6-7 medalii, dar, iată, sportivii noștri au cucerit 12! Ne bucură foarte mult evoluțiile sportivilor Cristian Gabriel Voicu și Valentin Androne, cei care au reușit să obțină rezultate foarte bune. Performanțele lor ne dau speranțe pentru Campionatele Mondiale U20 ce se vor desfășura în această vară la Nairobi, în Kenya, acolo unde Cristian Gabriel Voicu și Valentin Androne vor fi prezenți. Vreau să felicit toți sportivii și antrenorii prezenți la această ediție a Campionatelor Naționale de atletism Indoor”, a spus Mădălin Badea, coordonatorul compartimentului atletism din cadrul CSM București, potrivit csmbucurești.ro.

De asemenea, stadionul „Iolanda Balaș” din Capitală a găzduit duminică, 1 martie, întrecerile Campionatului Municipal de aruncări lungi. Ana Adela Stanciu, sportivă legitimată la CSM București, s-a impus în proba de aruncarea ciocanului. Prin performanța sa, 66.41 metri, sportiva în vârstă de 19 ani a reușit să realizeze baremul de participare la Cupa Europei de aruncări lungi de la Leiria, Portugalia, competiție care se va disputa în perioada 21-22 martie.

22 recommended
22 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »