a

Cine este Adrian Gabriel Florescu, şeful promoţiei 2020 de la Institutului Medico-Militar din Bucureşti: ”Îmi propun să rămân motivat şi devotat, aşa cum îi stă bine unui medic de elită!”

- - 104- 80 vizualizari

Adrian Gabriel Florescu este șeful promoției de ofițeri din cadrul Institutului Medico-Militar din București. Absolvent al Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, Adrian a fost, în 2016, singurul candidat din colegiile militare din ţară care a obţinut media 10 la BAC.

Informaţia privind noua performanţă a suceveanului a fost postată pe pagina de facebook a Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

„Ambiţia, disciplina şi perseverenţa l-au determinat pe Adrian Gabriel Florescu să fie şeful promoţiei 2016 a colegiului militar. După patru ani a repetat performanţa, dar de data aceasta la Institutului Medico-Militar din Bucureşti”, au notat reprezentanţii Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare”.

Sublocotenentul Adrian Gabriel Florescu a transmis următorul mesaj:

”Cariera în medicina militară pot spune că a fost o alegere de suflet. Datorită premiilor obţinute la Olimpiadele Naţionale de Matematică din liceu, aş fi putut fi admis fără examen la toate celelalte academii militare, însă visul meu de a ajunge medic militar a fost mai puternic şi am muncit extrem de mult pentru a fi admis la Institutul Medico-Militar şi, ulterior, pentru a lua note maxime la toate examenele.

În continuare, îmi propun să rămân motivat şi devotat învăţatului, aşa cum îi stă bine unui medic de elită, dar şi pregătit să servesc patria ori de câte ori este nevoie.

În 2016, elevul plutonier adjutant Adrian-Gabriel Florescu, de la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, a fost premiat de şeful Statului Major al Forţelor Terestre, general-maior dr. Dumitru Scarlat, pentru rezultatul deosebit obţinut la examenul de bacalaureat. Adrian a promovat examenul maturităţii cu media 10, fiind singurul care a obţinut media maximă din colegiile militare din ţară.

104 recommended
80 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »